Beskyt din virksomhed mod falske emails og misbrug

Beskyt Din Virksomheds e-mails med DMARC: Hvad det er, hvorfor det er vigtigt
Avatar of author
Kasper Larsen
kasper@autobahncph.dk

Hvad er det? Og hvorfor er det vigtigt?

I en digital æra, hvor e-mail er en hjørnesten i forretningskommunikation, er beskyttelse af dine e-mails afgørende. DMARC (Domain-based Message Authentication, Reporting and Conformance) er en af de mest effektive værktøjer til at styrke sikkerheden omkring dine e-mails. Lad os dykke ned i, hvorfor det er så vigtigt for din virksomheds digitale beskyttelse.

Hvorfor det vigtigt at beskytte dit domæne?

Phishing, spoofing og CEO-fraud udgør betydelige trusler mod enhver virksomheds troværdighed og sikkerhed. Det fungerer som en barriere mod disse former for svindel ved at verificere afsenderens identitet og forhindre falske e-mails i at nå modtagerne. Dette er afgørende for at beskytte dit domæne mod misbrug og bevare din virksomheds omdømme som en pålidelig afsender.

Hvad er DMARC?

DMARC bygger på velkendte e-mail-verifikationsteknikker som DKIM (Domain Keys Identified Mail) og SPF (Sender Policy Framework). Det sikrer, at dine e-mails verificeres som troværdige og din virksomhed som en pålidelig afsender af e-mails.

Protekollen forhindrer altså falske e-mails fra at nå modtageren og beskytter dermed dit domæne mod phishing og mindsker risikoen for, at dine e-mails lander i spamfiltrene.

Hvem er DMARC relevant for?

Helt kort, alle virksomheder der sender emails. Uanset om din virksomhed sender et par hundrede eller tusindvis af e-mails om dagen, er DMARC afgørende. Enhver, der bruger e-mail til nyhedsbreve, markedsføring eller vigtige beskeder, bør overveje implementeringen af DMARC for at sikre beskyttelse og pålidelighed.

Center for Cybersikkerheds anbefaling

Center for Cybersikkerheds vejledning om at implementere DMARC som redskab til at øge din virksomheds modstandsdygtighed over for phishing, misbrug og forfalskning af organisationens maildomæne. Læs mere her

Konklusion

At integrere DMARC i din e-mail-strategi er en investering i din virksomheds digitale sikkerhed og online omdømme. Det er ikke blot et skridt mod at forhindre svindel, men også en måde at sikre, at dine vigtige e-mails når dine modtagere og undgår at ende i spammappen.

Vil du vide mere om hvordan du sikre dit domæne, så har du mulighed for at booke 30 min. gratis sparring med vores ekspert Jesper Goos.