Optimer din marketingeffektivitet med DMARC

Forstærk sikkerheden og maksimér leveringen af dine e-mailkampagner

Naviger sikkert gennem ændringerne hos Google og Yahoo! Se videoen og få indblik i, hvad DMARC er, og hvordan det påvirker dig. Vi tilbyder en gratis vurdering af jeres opsætning, så du sikrer, at den er opdateret og undgår, at dine e-mails lander i spam.

Processen

Sådan hjælper vi dig i mål

Autobahn kan hjælpe med at få styr på dine domæner. Vi har en kort proces, hvor du efterfølgende vil have en færdig køreplan for, hvad du skal gøre for at sikre dine domæner med DMARC. Efter et kort online møde ser processen i overskrifter ud som følger:

Overblik
Vi får overblik over alt e-mail trafik fra dine domæner.

Anbefaling
Vi udarbejder en rapport, der lægger grundlag for anbefalinger og beslutningstagning.

Overlevering
Vi præsenterer rapporten sammen med de anbefalede handlinger på et online møde og aftaler det videre forløb.

DMARC eksperten Jesper Goos

Mød Jesper

Jesper er den rette person til at guide dig sikkert i mål med jeres implementering. Du kan nok ikke finde en bedre kandidat til opgaven, og her er hvorfor:

  • Har sikret over 200 domæner med DMARC
  • Over 10 års erfaring med e-mail-udsendelser
  • Arbejder med nogle af landets mest komplekse MarTech-implementeringer
Der er ikke dyrt at komme i gang med DMARC

Det er heldigvis ikke dyrt at gøre det rigtigt

Med de rette kompetencer på holdet er det ikke en betydelig investering at få styr på dine domæner. Vi tilbyder priser fra DKK 7.500,-*

*Prisen varierer afhængigt af antallet af domæner og kompleksiteten i jeres e-mail-setup. Har du flere domæner der skal sikres, så finder vi en god samlet pris til dig.

FAQ

Spørgsmål? Her er nogle af dem jeg normalt får.

Ja, fx Shopify har meldt ud at man kun kan sende mails (ordre, faktura, m.m.) via et eget domæne, hvis man aktiverer DMARC på domænet.

Dette gælder fra 1. februar 2024. I første omgang er det kun nødvendigt med p=none. Man skal dog forvente at dette krav kommer til at blive strammet, så det fremover kommer til at være nødvendigt med p=reject.

Læs mere her: https://community.shopify.com/c/announcements/google-and-yahoo-new-email-deliverability-requirements/td-p/2367825

DMARC: Domain-based Message Authentication, Reporting, and Conformance) er en kraftfuld protokol, der kontrollere hvordan modtagende mailservere skal håndtere indgående e-mails fra dit domæne.

Protekollen forhindrer altså falske e-mails fra at nå modtageren og beskytter dermed dit domæne mod phishing og mindsker risikoen for, at dine e-mails lander i spamfiltrene.

DKIM (DomainKeys Identified Mail) er en metode til at signere udgående e-mails med en unik nøgle, der ligger i en DNS-record på dit domæne. DKIM øger dermed tilliden til afsenderens autenticitet og hjælper med at forhindre spoofing og falske e-mails.

SPF (Sender Policy Framework) er en anden protokol, der informerer andre mailservere om, hvilke mailservere der er autoriserede til at sende e-mails fra dit domæne. Den korrekte konfiguration af SPF-records reducerer sandsynligheden for, at dine e-mails bliver blokeret af modtagernes spamfiltre og sikrer, at dine e-mails når frem til modtagerne.

Du kan læse mere om det på vores blog

 

 

 

Center for Cybersikkerhed (CFCS) vurderer, at phishing ved hjælp af mails udgør en vedvarende og alvorlig cybertrussel mod alle myndigheder, virksomheder og borgere i Danmark. CFCS vurderer, at de fleste cyberangreb i dag indledes med en phishingmail.

Et redskab til at øge organisationens modstandsdygtighed over for phishing, misbrug og forfalskning af organisationens maildomæner er Domain-based Message Authentication, Reporting and Conformance (DMARC).

CFCS anbefaler derfor:

  1. Anvend DMARC med en REJECT-politik på alle domæner.
  2. Implementer SPF og DKIM på alle domæner.
  3. Behandl indkommende mails i henhold til afsenderdomænets DMARC politik.
  4. Gennemgå løbende de DMARC-rapporter, der modtages.

Det kan se mere om her: https://www.cfcs.dk/globalassets/cfcs/dokumenter/vejledninger/dmarc-reducer-risikoen-for-falske-mails.pdf

Ud over at CFCS anbefaler at bruge DMARC på alle domæner, så er DMARC blevet en del af de “Tekniske minimumskrav for statslige myndigheder”.

https://sikkerdigital.dk/myndighed/tekniske-tiltag/tekniske-minimumskrav

Nej, det har været en mulighed siden 2013/14. Det er dog først i de seneste år at offentlige institutioner stiller krav om compliance.

Læs mere om de tekniske minimumskrav: https://sikkerdigital.dk/myndighed/tekniske-tiltag/tekniske-minimumskrav

Eller dyk ned i Center for Cybersikkerhed’s vejledning: https://www.cfcs.dk/globalassets/cfcs/dokumenter/vejledninger/dmarc-reducer-risikoen-for-falske-mails.pdf

 

Sidst, men ikke mindst Punktum.dk, der administrere for .dk domænenavne, og deres anbefalinger: https://punktum.dk/artikler/dmarc

Den helt store forskel er at p=quarantine ikke afviser mails. Her overlader man det til den modtagende mailserver at fortolke hvad de vil lave med disse mails.

Så i værste tilfælde kan en medarbejder hente en mail ud af SPAM mappen – klikke på et phishing link – og så har du balladen. Ved p=reject kommer mailen aldrig frem.

Med effektiv overvågning, vil du kunne sikre at alt kører som det skal, og skulle nogen forsøge at misbruge jeres domæner vil du få en alarm.

Køber du opsætningen hos os, sørger vi også for at du får overvågning sat op.

Da vores marketingemails begyndte at forsvinde, trådte Autobahn straks til og præsenterede os for en løsning. Deres ekspertise og effektive setup har betydet, at vores kampagner ikke blot når frem til vores målgruppe, men nu gør det på en pålidelig og effektiv måde.

Sådan hjalp vi Whyser med DMARC
Sunita, CTO Whyser.io

Din tur til at tage action

Book et møde og tag næste skridt mod bedre og mere sikre e-mails